Jag har arbetet som Trubadur i Stockholm och övriga landet i många år. Uppdragen är till största delen företagsfester och privata event som trubadur eller med mitt duo-band.

Jag heter Leo Beck och underhåller som trubadur i Stockholm och övriga landet. Jag trivs bäst när jag får sätta fart på kalaset, rocka igång firmafesten eller skapa en magisk stämning på bröllopet. Senare under kvällen kan jag vara er lyhörda DJ, och spela upp till dans med era favoritlåtar. Idag är jag en etablerad trubadur i Stockholm med ca 100 spelningar per år, varav det flesta uppdrag är företagsarrangemang och privata fester.

Mitt mål med varje uppdrag är att få till ett lyckat och professionellt arrangemang. En minnesvärd musikalisk upplevelse till din fest. Jag medverkar på alltifrån mindre intima event, till den stora och viktiga företagsfesten. Beroende på önskemål och förutsättningar framträder jag i olika konstellationer. Som trubadur eller i en duokonstellation som jag kallar för Minibandet, med bland andra Jonas Snitt, Lars Edvall, Lars Nyström, Alexander Brannäs eller med partybandet Kick Off.

Om jag är bokad eller upptagen på önskat datum, så kan jag varmt rekommendera några mina bästa artistkollegor, som har lång erfarenhet av att underhålla på olika event. Kontakta mig för att boka Trubadur Stockholm till din fest.

Vad kostar det?

Allt du bör veta för att boka en trubadur?

Den mest återkommande frågan jag får är: ”Vad kostar det ?”

För att kunna svara på frågan, så behöver vi först gå igenom de faktorer och önskemål som du som kund har på trubaduren. Det beror på vad som ingår i form av speltid, utrustning, rekvisita samt eventuella extralåtar som behöver övas in inför uppträdandet.

Den faktor som är mest avgörande för priset att boka en trubadur, är den totala tidsåtgången som inkluderar restid, arbetstid med in och utlastning av teknik, upp och nedmontering av detsamma, samt underhållningen till själva framträdandet. Det kan handla om några timmar upp till ca 12-17 timmars arbetsdag eller mer. Jag underhåller till största delen som Trubadur i Stockholm med omnejd.

Faktorer som påverkar priset för att boka en trubadur

  • Storleken på ljudanläggning.
  • Eventuell kostnad för separat ljudtekniker. (vid större evenemang)
  • Storleken på ljusanläggning. (om det behövs)
  • Eventuell kostnad för separat ljustekniker. (därutöver)
  • Eventuell kostnad för separat scen. (vid behov)
  • Avstånd till framträdande = Reseersättning utanför Stockholm mm.
  • Eventuell övernattning, kost & logi.
  • Datum för framträdande, vardag eller helg.
  • Speciella önskemål på låtar som kräver inövning och extra repetitioner.
  • Arbete utöver ordinarie framträdande.

Uppdraget som sådant är av största vikt.

Det kan vara en halvtimmes speltid, eller upp till 3-7 timmars spelande som trubadur i Stockholm eller i annan stad eller ort. Där skiljer sig givetvis priserna åt. Vi hjälps åt att hitta rätt upplägg med musiken inför ditt event. Vi försöker att hitta en bra lösning efter dina behov, så att rätt typ av upplägg och musik används på ditt event.

Några goda tips till dig som ska boka en trubadur:

Möjligen är det viktigaste att välja en trubadur, som har känslan och förmågan att skapa rätt stämning, med rätt typ av repertoar. Det är av största vikt att du väljer en lyhörd trubadur, som känner in kundens önskemål med tillställningen och festen.

Ett bra knep du kan lära dig, är att se hur många frågor och vilket intresse den tillfrågade trubaduren har till dig och ditt event. En oengagerad trubadur är mer intresserad av sin egen repertoar, och sitt standard upplägg. Så med det sagt, så ring eller skriv till mig, inför en kul och lyckad fest med den bästa tänkbara musikunderhållningen.
Leo Beck – Trubadur i Stockholm.

Foto: Benny Dahlqvist

Foto: Per Dahl

Foto: Per Dahl

Foto: Elin Selin

Här presenterar jag några av mina samarbetspartners:

Krydda festen

leo3 1