Firmafest & evenemang

Det kan många gånger passa med livemusik till välkomstdrinken, ett vanligt inslag brukar vara en trubadur som spelar klassiska och välkända covers låtar på gitarr och sång.

Jag hjälper er hitta rätt val av musik och upplägg till ert evenemang, eller den viktiga kundträffen, allt utifrån era förutsättningar och budget.

Exempel på upplägg

Ankomst

När gästerna anländer till välkomstdrinken och minglet, är det trevligt att mötas av en trubadur där livemusik framförs på gitarr, piano och sång – Det ger en välkomnande och inbjudande inramning – Här är volymen anpassad på en bra nivå. Repertoaren har en bra och bred blandning – Musikvalet anpassas till ditt upplägg och tema. (Man kan också köra med en spellista på Spotify.)

Middag

Musikquiz är den perfekta ”igångsättar-aktiviteten” som mjukar upp gästerna och sätter fart på hela festen! Ni delas in i lag, bordsvis med lagnamn, lagledare och en sekreterare. Beväpnade med papper, penna och tävlingsvilja gör ni vad som krävs för att imponera på en lätt mutbar trubadur. Musiktävlingen (musikquiz) är interaktiv och passar perfekt till kaffe och dessert, och får dina arbetskamrater eller dina gäster att samarbeta och lära känna varandra.

Dans

Trubadurunderhållning, DJ eller Duo-Minibandet som lockar till sång och dans. Här sätter vi fart på företagsfesten, med välkända coverlåtar från dagens heta hits till alla gamla klassiska godingar. Trubadur Stockholm Leo Beck eller Duo-bandet Kick Off, drar nu igång festen med: Rocklåtar, poplåtar, schlagerlåtar, discolåtar och några fartfyllda dansbandslåtar. Firmafesten avslutas den sista timman med discjockey-underhållning.

Discjockey