Vi har samarbetat med Leo Beck i 10 år, och han har under dessa år utfört många lyckade och uppskattade Musik Quiz för våra kunder. Vi samarbetar med flera duktiga trubadurer, men Leo är den vi känner oss allra tryggast med att anlita som Trubadur i Stockholm. Särskilt när det gäller större grupper, är han alltid den vi kollar med först. Leo Beck är mycket pålitlig och lätt att jobba med. Han sköter alltid ett bokat arrangemang proffsigt rakt igenom – från förberedelser till genomförande och uppföljning.

Stefan Vernersson

Activity

Allt gick utmärkt med Trubadur Leo Beck! Han fungerade precis som vi önskade. Bra repertoar, suverän sångare och musiker. Trevlig och lättsam att kommunicera med. Jag kan bara säga allt gott om honom. Fick flera liknande kommentarer från våra samarbetspartners under kvällen. Tack för en utmärkt rekommendation!

Per Stålhem

Nordea

Vi hade så grymt kul i år igen på Gatsby tema festen där trubadur Leo Beck var med. Leo Beck är verkligen superproffsig på det han gör. Leo fick hela festen att lyfta mot himlen. Vi kan varmt rekommendera Leo som Trubadur i Stockholm.

Elaine Bryntesson

Team Olivia AB

Vi anlitade trubadur Leo Beck till vår jul fest 2019 med 120 personer på Gröna Lund. Leo ger ett väldigt sympatiskt och kunnigt intryck, och han gav oss många tänkvärda råd innan festen. Leo gjorde också en imponerande insats som enmansunderhållare.

Från skön spel på gitarr under minglet, till mer avancerade låtar senare på kvällen. Med oss höll han även en väldigt uppskattad musik tävling.
Tävlingen var väldigt uppdaterad och alla kunde känna igen musiken och vara med. Kvällen avslutades med Leo som DJ.

Vi är otroligt nöja och rekommenderar Leo fullt ut.”

Ronnie Carlsson och Nils-Holger Olsson

2019 - 3M Svenska AB
2019

”Från Fredriksborg Hotel som ordnar många bröllop, kom vi i kontakt med Leo Beck i fjol via ett bröllopspar, och där det blev en väldigt lyckad fest. Även om vi egentligen bara föreslår kringtjänster till brudpar, har vi vågat oss på att även rekommendera trubadur Leo Beck till andra brudpar, nu senast i lördags. Han har hittills alltid levererat både en trevlig stämning och bra musik enligt gästerna.

Därtill proffsig, personlig och med brett kunnande med allt från trubadur under vigsel, bakgrundsmusik under mingel och partymusik med ljud&ljus på bröllopsfester. Vi tänker att musiken på bröllop är enormt viktig men också lite av en utmaning med olika åldrar, bakgrunder, smaker och ibland länder, men han har alltid lyckats få till musik som skapar lättsam stämning och får upp alla på dansgolvet och också de äldre under hela festen.

Han har dessutom en skön, avkopplad stil och är flexibel och lätt att jobba med långt in på småtimmarna. Vi vill gärna tacka för fantastiskt jobb och ge honom våra allra varmaste rekommendationer.”

Pontus Löthfors

Fredriksborg Hotell & Restaurang
2020

”Leo Beck är en helt fantastik underhållare med otrolig känsla för hur man får igång en publik. Jag bokade själv nyligen Leo för en privat fest, och hans musikquiz blev en stor succé, en riktig stämningshöjare av rang med något för alla åldrar. En viktig egenskap hos en underhållare/trubadur är att de har en känsla för publiken, stämningen, timing och vad folk vill höra. Leo Beck
har just denna egenskap.
Vill ni arrangera en fest som folk pratar om långt efter, boka då trubadur Leo Beck.

Roger Risdal

JurassicArt Roger Risdal
2019

Vi anlitade Leo Beck till vårt gemensamma 70-årsfirande på Klubbarnas Klubb i februari 2020. Leo stod för underhållning hela kvällen, från mingel till fördrinken, musikquiz efter middagen samt både livemusik och DJ till dansen.

Leo är mycket lyhörd och förstod direkt vilken slags musik vi ville ha. Musikquizet var en riktig stämningshöjare. Leo har också en imponerande musikanläggning med ljud- och ljuseffekter, vilket skapar en fantastisk känsla på dansgolvet.

Våra gäster visade under festen sin uppskattning av musiken och har även efteråt berömt Leo Becks framträdande. Vi rekommenderar i högsta grad Leo som trubadur och underhållare.

Anders Lindgren

”Leo Beck var mycket hjälpsam och professionell vid planerandet och upplägget av min 40-års fest i december 2019. Hans långa erfarenhet inom musikunderhållning, gjorde att han kunde rekommendera den bästa lokalen, DJ, ljudutrustning, ljus och liveband. Leo Beck vet vad som krävs för att festen ska hålla hög nivå. Han är lätt att snacka med, är alltid positiv och han är dessutom en mycket duktig trubadur, musiker och solist.”

Fredrik Hellström

”Leo Beck underhöll 110 personer i flera timmar genom sång, musikquiz samt DJ:ing. Grymt bra drag hela kvällen. Kan varmt rekommenderas.”

Miran Marusic

If Skadeförsäkringar

”Leo är riktigt professionell och enkel att göra med, både under planeringen och under själva eventet. Han tar även stort allvar på uppgiften och ser till att alla blir nöjda. Leo hjälper även till med allt runt omkring som behövs exempel belysning, musikutrustning, lokaler etc. Leo Beck i Stockholm rekommenderas!”

Urban Gillin

We enable business in Sweden AB
2019

”Leo förgyllde min 30-årsfest med en riktigt härlig spelning! Hjälpte mig överraska gästerna och lyfta festen några snäpp till! Leo är ett proffs – mycket tillmötesgående och lätt att jobba med. Rekommenderas varmt!”

Stefan Lundell

2019

”Leo Beck – Bara att boka!
Att arrangera Leo för en kväll är ett säkert kort. Han tar lika väl hand om förfesten, minglet, musik-quizen som själva partyt. Med risk för att avslöja min egen ålder 🙂 så kan jag berätta att jag arrangerat Leo i en mängd olika sammanhang de senaste 25 åren – och jag har ALDRIG blivit missnöjd. Jag har också tipsat andra, vänner och bekanta, som planerar fester av olika slag och alla har återkommit till honom.

Så, om ni planerar fest – gör det enkelt för er och kontakta Leo Beck i Stockholm.”

Therése Söderström

Rekord Media & Produktion AB
2018

”Jag har jobbat med Leo till och från under 15 års tid, och han blev ganska snabbt den jag rekommenderar först, när någon behöver en professionell trubadur och DJ till sin fest. Alltid professionell, i tid, engagerad, smittsamt glad och medryckande.

Jag rekommenderar verkligen Leo Beck.”

Roger Engström

PositionEtt AB
2017

”Leo underhöll oss på Scandichotels Kungens Kurva i Skärholmen på vår årliga konferens 2019. Vi hade musikquiz och allsång där Leo rev loss ett antal allsångs låtar. Alla var supernöjda och tyckte dessutom att Leo var en riktigt duktig musiker :)”

Lena Bergström Häggberg

Rektor - Hammerstaskolan i Norsborg
2019

”Leo har spelat på The Body Shop jubileumsfest såväl som på hemmafester. Alltid en glädjespridare som skapar feststämning. Också en härlig människa att jobba tillsammans med.
Bästa rekommendationer!”

Britt-Marie Börjesson

The Body Shop
2018

”Underhållning i världsklass, med professionalism och fingertoppskänsla för ett lyckat event. Leo skapar magi och ett minne för livet.”

Titti Ahlberg

2019

”Leo Beck är kanon som trubadur på festen, men kan också ta hand om musiken som DJ och köra igång en musik-frågesport med framgång.
Jag har använt mig av Leo Becks tjänster både privat och med mitt företag. Ett mycket bra val för ett lyckat evenemang.”

Sören Elelid

Rätt Grafiska AB
2018

”Tack för en fantastisk underhållning under vår fest i februari 2020. Många av våra gäster frågade hur vi lyckats engagera dig. Du har flera av våra vänner och bekanta som är sugna på att kontakta dig i framtiden för musikunderhållning :)”

Anders och Liselotte

”Tack för mycket snabb och uppskattad hjälp att hitta trubadur Leo Beck till vår konferens på Scandic Alvik i Bromma april 2019. Leo var långt över vår förväntan och gjorde ett fantastiskt jobb.
Musikquiz aktiviteten blev en succé!
Uppskattar verkligen att han och ni kunde ordna detta på så kort varsel.
Stort tack!”

Filip Hansson

Willhem Stockholm Fastigheter AB
2019

”Tack Leo, för att du hjälpte oss att få en super lyckad 40 och 50-års fest. Du ledde oss genom hela kvällen på ett fantastiskt sätt.
Proffsig på att få med gästerna, bra sånger under middagen, en magisk musikquiz som verkligen drog i gång hela festen. Du lyckades även fart på de lugna pensionärerna. Dessutom en grymt bra repertoar och lyhörd för olika önskemål. Vi är helt enkelt tok nöjda!
Stort bästa tack Leo!”

Marie & Patrik

2018

”Vi ville bara tacka så mycket för sjukt bra underhållning!
Vilka hjältar ni var när du och keyboardisten körde helt akustiskt då elen försvann. Våra gäster var så imponerade 🙂 Kändes tryggt att ha såna proffs på festen ☺
Stort tack än en gång!”

Linda och William

2018

”Stort tack till dig för ett professionellt framträdande med exakt den touche vi ville ha på
musiken och låtvalet.
Riktigt bra!

Extra tack för musik quizet som du ”slängde ihop” helt perfekt med så kort varsel, imponerade och jättekul!
Vi är väldigt nöjda och det var våra gäster också, vi kommer att vilja boka dig fler gånger. Hanna hälsar så gott här ifrån kontoret.”

Julia Flodkvist

Marketing Communications Manager - Atlas Copco Mining
2018

”Många tack för en mycket trevlig kväll på Hanöhus hotell & konferens. Personalen var lyrisk och du har fått en ny hängiven beundrarskara.
Jag hoppas att gårdagen endast var första och inte sista gången som Leo Beck underhåller Arbetsförmedlingen i Karlskrona. Än en gång stort tack!”

Madeleine Norrman

2017

”Stort tack igen för en alldeles fantastisk spelning på vår julfest förra året. Det var så populärt att vi tänker oss en favorit i repris. Så därför undrar jag om det finns möjlighet att boka dig igen? Vi vill ha ungefär samma koncept som förra årets julfest i december. Även i år kommer vi vara på Rönneberga Kursgård Lidingö.”

Maria Söderström

Livsmedelsarbetareförbundet
2018
Platserna jag har spelat på har under åren blivit många. Här finner du ett urval av mina nöjda kunder.
 • Team Olivia AB

  Många årliga konferensfester med olika teman.

 • Scandic Foresta Lidingö

  Återkommande företagsfester som trubadur och discjockey.

 • Systembolaget

  Många roliga avdelningskonferenser med musik på Skarpö Kursgård, Vaxholm.

 • Burger King

  Återkommande och uppskattade personalfester med Trubadur Leo Beck.

 • Ernst & Young

  Ernst & Young har vart min kund i många år.

 • Carlsberg

  Jag har gjort över 20 företagsevent hos Carlsberg under det senaste åren.

 • Bröllopssidan

  Sveriges största Bröllopsregister med över 1.000 företag som erbjuder produkter och tjänster inför bröllopet!

A Concept AB, AGA Sverige, Alfa Laval Tumba AB, Allblästring entreprenad Sverige AB, Annonsdax i Stockholm AB, Arla Foods AB, Astra Zeneca, Axfood Sverige AB, BMW Sverige AB, Boliden Mineral AB, Bravida Sverige AB, BSP Marketing AB, Business Service Club, Cedergrenska Tornet, Contactor Data AB, Coor Service Management, Dagens Nyheter AB, DHL Global, Djurönäset Konferenshotell, Elgiganten, EMTS Repair Center AB, Eniro Sverige Försäljnings AB, Ericsson AB, Escowa AB, Event Labbet AB, Eventguiden i Sverige AB, Eventyr AB, Fabege AB, Fazer Amica AB, Folksam, Forwarding Sweden AB, FRA, Fujifilm Sverige AB, Geodis Holding Sweden AB, Grand Garbo i Sundbyberg, Gästis i Hunnebostrand, Gästis i Grebbestad, Handelsanställdas Förbund, Hansen & Partners i Sverige AB, High Chaparral i Kulltorp, Hotell Hulingen i Hultsfred, Hotell Högland i Nässjö, Hotell Lysekil, First Hotel Witt Kalmar, Huddinge Arrangörsservice AB, Häringe Slott, ICA AB, Informus AB, Korpen Svenska AB, Lena Ramn Event & Möteskonsult AB, Lexmark Sverige, Lillsveds Idrottshögskola, Luftfartsverket AB, Långholmen Hotell, Martin & Servera, Metro Nordic Sweden AB, Mästercenter AB, Nordic Service Partners Holding AB, Nokia, Norstedts Juridik AB, Nova Park Conference, Nöjesmix AB, Océ Svenska AB, O’Learys i Nyköping, Olofsson Bil AB, Palace i Norrköping, Park Inn by Radisson Stockholm Solna, Previa AB, Pro Center, Rehab Station Stockholm, Restaurang Husaren i Skövde, Retail Knowledge AB, Roche AB, Ronnebybrunn i Ronneby, Rosersbergs Slottshotell AB, Sabre Rocade AB, Sapa Industriservice AB, Scandic foresta, Scandic Crown Hotel i Stockholm, Scandics Hotels AB, Scandic Hotell Anglais i Stockholm, Scandic Swania i Trollhättan, Scania-Bilar Sverige AB, SEB, Silja Line, Skandia, Skanska Sverige AB, Skepparholmen Konferens AB, Skogshem & Wijk Meetings, SMT Sandvik AB, Sollentunamässan, Stadshotellet i Katrineholm, Hotel Statt Hässleholm, Stadshotellet Princess i Sandviken, Starcom Sweden AB, Stena Line, Stockholm Spis AB, STO Scandinavia AB, Strömma Turism & Sjöfart AB, Stöten i Sälen AB, Svenska Shell AB, Svensk Snabbmat AB, Sveriges Utbildningsradio AB, Swebuss AB, Swedbank, Systembolaget AB, Söderköpings Brunn AB, Team Olivia AB, Tele 2 Sverige AB, Tele Computing Sweden AB, Telekompetens AB, Telia AB, Telia Sonera, Tieto Sweden AB, Transmode Systems AB, Unionen Medlemsförsäkring AB, Unlimited Music & Management, Utsikten Meetings, Vadstena Slott, Valora Trade Sweden AB, Viking Line, Volvo, Vårljus Sol AB, Web Guide Partner, World Courier Sweden AB, Xylem Water Solutions Sweden AB, ÅF AB, Åre Björnen AB, Östgöta Enskilda Bank.

Letar du efter en festvåning? Leo Beck rekommenderar:

Klubbarnas Klubb Djurgården
Beckholmsbron 12
115 21 Stockholm

Fredriksborgs Hotell Värmdö
Fredriksborgsvägen 17
139 90 Värmdö